Programi

 

PROGRAMI

V našem društvu izvajamo programe spreminjanja kakovosti življenja. Naše tutorstvo in coaching zajemata pregled celotne sheme vašega življenja, kreiranje ciljev in pripravo načrta za doseganje teh. Spreminjamo telo, spreminjamo um, spreminjamo življenje.

Za sprejem v individualno tutorstvo je na razpolago do 10 mest hkrati, v specifičnih primerih in kadar cilji to dopuščajo je mogoče tudi sprejem dvojic. Dejavni smo od ponedeljka do petka. Vikendi so namenjeni individualnim aktivnostim v domačem okolju. Programu zajemajo dva tretmaja tedensko. Enega daljšega, ki zajema funkcionalno vadbo ter savno ali meditacijo oz. terapevtski pogovor, in drugega krajšega, ki zajema vadbo. Vadba, ki jo izvajamo, je funkcionalnega tipa. Delamo z lastno težo, prostimi utežmi in TRX trakovi. Če se ukvarjate s kakšnim športom, vadbo temu prilagodimo.

O programu in željah ter možnostih začetka izvajanja programa se s kandidati dogovorimo na uvodnem spoznavnem pogovoru. V kolikor si želite druženja z nami, nam posredujte opis svojih težav, načina življenja in vaših želja. Na povpraševanje vam bomo odgovorili s predlogi terminov za predstavitveni pogovor.